“Een andere kijk op gezondheid – Henny”

 

“Een andere kijk op gezondheid – Henny”

Contact

Henny Wendels
06-30180970
mail@aquasund.nl
www.aquasund.nl

Sinds 2012 ben ik mijn praktijk gestart in orthomoleculaire therapie, waar voeding een belangrijke rol speelt in het herstellen en/of te behouden van optimale lichaamsprocessen.

Chronische klachten zijn een teken van tekorten aan bouwstoffen, vitaminen en mineralen.

Voeding is voor ons lichaam en geest de brandstof om alle processen goed te laten verlopen. Als je door (jarenlang) “verkeerd” voedsel hebt genuttigd, dan gaan er processen stuk, en beginnen er dingen te haperen, met klachten of ziekte als gevolg.

Gelukkig is ons lichaam in staat vele zaken weer te repareren, als je maar de juiste voeding en andere voorwaarden kunt aanbieden.

Als mens staan we in verbinding met veel factoren die invloed uitoefenen op onze gezondheid. Het kijken naar deze factoren kan inzicht geven in het ontstaan van ziekten. Als deze factoren weer in balans gebracht kunnen worden, schept dit de voorwaarden om het lichaam te kunnen herstellen

(= epigenetica: dit zijn de factoren die buiten ons lichaam spelen en invloed hebben op onze genen).

Tijdens de consulten heb ik ook de mogelijkheid om het lichaam te ondersteunen met voetreflex therapie of manuele lymfedrainage.

Sinds 2018 ben ik mij gaan specialiseren in Niet- Aangeboren Hersenletsel ziektebeelden (NAH), waaronder de Ziekte van Parkinson.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Aquasund, Een andere kijk op Gezondheid.

Ik hoop u van harte te mogen begroeten bij House for Care. Spreekuur op woensdagmiddag- en avond.