fbpx
 

Prachtig resultaat van buiten naar binnen en van binnen naar buiten

CONTACT

Manon Biesta
manon@houseforcare.nl

De pH Formula gezichtsbehandeling is niet zomaar een behandeling. De peelingen zijn niet zoals alle peelings. PH Formula is uniek. De huid wordt niet alleen gepeeld, maar de huid krijgt direct een enorme boost aan werkstoffen en zuurstof toegevoegd. Deze combinatie maakt dat er met pH Formula waanzinnige resultaten behaald kunnen worden.

Hoe werkt pH Formula

Uiteraard kan je beginnen met een ontspannende en huid vernieuwende behandeling. Heb je een huidprobleem en wil je huidverbetering of verjonging stimuleren? Dan boeken wij twee weken voor de gezichtsbehandeling een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en doen we een uitgebreide huidanalyse. Hierna is het product en behandelplan bekend. Je start dan met een starterskit om je huid voor te bereiden op de gezichtsbehandeling die we twee weken later inplannen.

Na deze gezichtsbehandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden voortzetten. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

De pH Formula huidbehandelingen leveren spectaculaire resultaten op. De unieke gezichtsbehandelingen leveren mooie resultaten op. Denk hierbij aan:

 • Huidveroudering: intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
 • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
 • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
 • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea
 • Huideigen producten

  De meeste pHformula producten hoeven na het aanbrengen op de huid niet te worden verwijderd of geneutraliseerd. Ze blijven op de huid, die de producten zelf kan opnemen en verwerken.

  Optimale formules voor pre- en post ondersteuning

  Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging, die de huid voorbereid of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

  Wat zijn skin resurfacing behandelingen?

  SKIN RESURFACING betekent huid vernieuwing. PH Formula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid.
  Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans enkel voor het afschilferen van de huid. Terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar. Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne of chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. De huid krijgt een gezonde uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

  Prachtig resultaat: van buiten naar binnen en van binnen naar buiten

  pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buiten-naar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

  Ben je benieuwd naar wat een pH Formula behandeling voor jou kan betekenen? Kom dan snel naar onze schoonheidssalon!

  BEAUTY BEHANDELINGEN Prijs
  Complete Facial 89 euro
  Deluxe Facial 119 euro
  Wenkbrauwen of wimpers verven 15 euro
  Wenkbrauwen én wimpers verven 25 euro
  Wenkbrauwen verven en epileren 22,50 euro
  Waxing gezicht – één zone 15 euro
  Waxing gezicht – twee zones 25 euro