“We gaan voor langdurig herstel!”- Pascalle

 

“We gaan voor langdurig herstel!”

CONTACT

Pascalle Harteveld – Koster
06 – 13 61 41 13
otmkoster@gmail.com

Als oefentherapeut Mensendieck/ Cesar helpen wij mensen vanuit het holistische denkbeeld hun houding en beweging in het dagelijkse leven aan te passen en te verbeteren, zodat repeterende
klachten/ langdurige klachten afnemen en niet meer terug keren. Tijdens deze behandelingen maken we gebruik van het doen van oefeningen en tips en adviezen. Het gedragsveranderingsproces is tevens een belangrijk onderdeel van onze therapie.

Pascalle is gespecialiseerd in het behandelen van bekkenklachten. Zij behandelt zwangeren tijdens en na de zwangerschap, mensen met urine verlies, ontlasting problematiek, maar ook met seksuele problematiek gekoppeld aan bekkenbodemdisfuncties. Hiervoor wordt eveneens dry needling als
manuele technieken gebruikt. Daarnaast werkt zij samen met het revalidatiecentrum Rijndam voor het helpen van cliënten met chronische pijnklachten zoals reuma, fibromyalgie en artrose.
Ook is Pascalle gespecialiseerd in slaapproblematiek.

Lonneke is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met bewegingsproblematiek, zoals grof motorisch of fijn motorische problemen. Kinderen komen soms net als volwassenen met pijnklachten, maar meestal omdat ze moeilijkheden ervaren in hun grove en of fijne motoriek.
Zoals bijvoorbeeld niet hard kunnen rennen, moeite met springen of moeite met knoopjes dichtmaken. Ook kunnen kinderen het lastig vinden om hun potloden of pen goed vast te houden of gaat het schrijven moeizaam.