“Waar een wil is, is een weg – Cherryl”

 

“Waar een wil is, is een weg – Cherryl”

Contact

Cherryl Smit
+31 6 83 58 01 38
Info@sd87.nl

Mijn naam is Cherryl Smit en ik ben 27 jaar. Via sd87pt geef ik EMS trainingen en personal trainingen. Het eerste gedeelte van mijn leven heb ik een heel ongezond leven geleid en dat heb ik het tweede gedeelte weten te veranderen naar een goede gebalanceerde levensstijl. Dat is ook mijn doel, samen een levensstijl te creëren waar jij gelukkig van wordt. Waar je trots bent op hoe je er uit ziet, je je voeding niet als een dieet ziet en je fit voelt. Omdat ik hier zelf ervaring in heb kan ik mij goed inleven. Ik weet hoe moeilijk het is, maar dat het zeker niet onmogelijk is. Daar kunnen wij samen aan gaan werken.

In de afgelopen jaren heb ik aan meerdere bodybuilding wedstrijden mee gedaan en daar mooie podiumplaatsen mee behaalt. Daarmee heb ik veel ervaring opgedaan in deze wereld.

Bij mij staat houding en techniek altijd voor aan in een training. Samen met Stephanie en Marlies kunnen wij door onze verschillende expertises altijd een goede en vertrouwde trainingsvorm vinden voor de klant.

Ook kan je bij ons terecht voor voedingsadvies en coaching richting jouw doel. Of dit nu fit worden is of juist aankomen, herstellen van een blessure of sterker worden, alles is mogelijk. Dat vind ik het mooiste van mijn vak, dat altijd alles wel mogelijk is en zeker in combinatie met EMS-trainingen. “Waar een wil is, is een weg” en wij helpen jou graag de goede richting op.