“Maakt het onbewuste bewust – Tamara”

 

“Maak het onderbewuste bewust – Tamara”

Contact

Tamara van Oers
06-18735138
info@praktijk-rosa.nl
www.praktijk-rosa.nl

In mijn praktijk help ik mensen met hele uiteenlopende klachten. Een van de deze klachten die veelvuldig voorkomt is stress. Het is iets wat wij allemaal wel eens ervaren en wat lang niet altijd ongezond is. Echter, wanneer stress zich teveel opbouwt en je daardoor uit balans raakt, lukt het ons vaak niet meer om te herstellen. Het gevolg is dat er gezondheidsklachten kunnen ontstaan.

In mijn praktijk onderscheid ik drie soorten stress; fysieke stress, chemische stress en mentale/emotionele stress. Wanneer er op één of meerdere gebieden langdurige stress is, ontstaan er energieblokkades, welke kunnen resulteren in gezondheidsklachten. Denk hierbij aan: vermoeidheid, pijn in nek/schouders/rug, burn-out klachten, allergieën, verminderde weerstand, opnameproblemen vitaminen en mineralen etc.

Om op zoek te gaan naar de plek van de energieblokkade, maak ik gebruik van spiertesten. Deze spiertest is een effectieve methode om te communiceren met het lichaam. Door een zachte druk op bijvoorbeeld een arm te geven signaleren we een verandering in de spierspanning. Zo wordt duidelijk welk gebied er geblokkeerd is en wat er nodig is voor het herstel. Het onbewuste maken we op deze manier bewust waardoor je inzichten krijgt in je klachten. Zodoende wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam aangesproken en aangezet tot herstel.