“Creëer het leven waar je naar verlangt – Sarah”

 

“Creëer het leven waar je naar verlangt – Sarah”

Contact

Sarah Binnekamp
www.reflaxme.nl

Hi mijn naam is Sarah Binnekamp,

Ik coach in mijn praktijk ambitieuze moeders die door de drukte van het moederschap al dan niet gecombineerd met het nastreven van een carrière zichzelf steeds meer zijn kwijtgeraakt.

De vrouwen die bij mij komen zijn vaak op een punt aangekomen waarop ze zich steeds meer bewust worden van wat de invloed is van hun leefstijl op hoe ze zich voelen en in het leven staan. Vrouwen die steeds vaker steken laten vallen en een enorme behoefte hebben aan rust in hoofd en lijf. Ze verlangen naar meer vrijheid, rust en harmonie thuis. Voelen zich gefrustreerd, vastzitten en hebben het gevoel stil te staan door hectiek in hun leven. Ze voelen een enorme drang om te groeien, maar missen door het drukke gezinsleven de energie om ook nog maar iets extra’s te doen.

Als Creatrix® transformologist en Hormoonfactorcoach help ik deze vrouwen om de balans en macht over hun leven weer terug te pakken.

Wil je een vrouw snel en langdurig resultaat geven dan is het van groot belang om met het totale plaatje aan de slag te gaan. Zo pak ik de emoties en overtuigingen die onder de klachten liggen aan én breng balans in het hormonale systeem. Met als resultaat dat zij eindelijk bevrijd is van haar negatieve self-talk en een sterke gezonde, energieke vrouw is die weet wie ze is, wat ze wil en volop in haar prachtige leven staat!

Mijn doel met ReflaxMe is jou als vrouw weer je leven te laten leiden/vormgeven vanuit je HART. Op een manier die voor jou werkt!

Door te laten zien dat het echt anders kan en dat je je in korte tijd weer “in charge over jouw leven” kunt voelen. En daadkrachtig tegen alle uitdagingen die op je pad komen bestand bent.

Liefs Sarah