“Strek je uit en adem je vrij – Annelies”

 

“Strek je uit en adem je vrij – Annelies”

Contact

Saman Yoga en Adem
Annelies Saman
+31 6 25 05 80 64
samanyoga@hotmail.com

Mijn naam is Annelies Saman. Bij House for Care zal ik voornamelijk de Yin Yoga lessen en Ademsessies faciliteren.

Drie en een half jaar geleden ben ik ernstig geblesseerd geraakt in de Crossfit sport. Ik kon bijna niet meer lopen, niet trainen en ook geen reguliere Yoga meer volgen. Tot ik in aanraking kwam met Yin Yoga. Ik werd geraakt door de zachte manier van bewegen, het koesteren van lichaam en geest en ondertussen herstellende oefeningen doen.
Yin Yoga betekent voor mij dat ik op liefdevolle, ondersteunende manier mijn lichaam kan herstellen en weer goed door kan laten stromen. Maar wat ik ook belangrijk vind is lichaamsbewustzijn, het goed kunnen doorvoelen van het lichaam. De stilte die er in de lessen ontstaat is weldadig en ontspannend.

Inschrijven voor de lessen kan via https://www.paynplan.nl/p/18135

Het Verbonden Ademen wordt in groepjes van 4 personen gedaan, door deze ademtechniek kun je je ontdoen van emoties die nog in het lichaam vastzitten zonder enige vorm van verhaal. Emoties en ervaringen kunnen we geestelijk al verwerkt hebben maar het lichaam houd deze ook vast, en juist als het lichaam deze ook los kan laten dan kun je je werkelijk hiervan bevrijd voelen. De Ademsessies zijn sowieso een waanzinnige ervaring, ik kan ze van harte aanbevelen.
Een persoonlijke sessie is uiteraard ook mogelijk, deze kun je persoonlijk met mij afspreken.