fbpx
 

Patricia Seuntjes

Patricia
Maak kennis met Patricia Seuntjens, onze LPG-expert bij House for Care! Met haar uitgebreide kennis en ervaring in LPG-therapie helpt Patricia je om je huid te verstevigen, cellulitis te verminderen en je figuur te optimaliseren. Dankzij haar persoonlijke benadering en deskundigheid weet ze altijd de juiste behandeling voor jouw specifieke behoeften te vinden.

Naast haar expertise in LPG-therapie begeleidt Patricia ook mensen door TruShape-trajecten. TruShape is een innovatieve methode die zich richt op lichaamscontouren en vetvermindering, perfect voor wie net dat beetje extra wil bereiken. Patricia staat klaar om je te ondersteunen met een op maat gemaakt plan dat je helpt je doelen te behalen.

Met haar enthousiasme en passie voor haar vak maakt Patricia elke sessie niet alleen effectief, maar ook aangenaam. Ze gelooft in de kracht van persoonlijke aandacht en zet zich in om elke cliënt zich welkom en op hun gemak te laten voelen.

Of je nu komt voor een stralende huid, een strakker figuur of gewoon wat extra zelfvertrouwen, Patricia staat voor je klaar bij House for Care. Laat je begeleiden door een expert en ervaar zelf het verschil dat zij kan maken. Welkom bij een wereld van ontspanning en vernieuwing met Patricia!

Contact

Patricia Seuntjes
info@houseforcare.nl