Behandelingen vanuit wetenschappelijk én holistisch oogpunt.

Welke behandeling past bij jou?

Vul het onderstaande formulier in en kom erachter welke behandeling het beste bij je past!

Over het algemeen zijn de meeste fysiotherapeuten niet effectief horen wij vaak. Je komt netjes één of twee per week en doet wat oefeningen. Maar echt resultaat blijft helaas vaak uit.
Bij House of Care garanderen we dat we ons best zullen doen een daadwerkelijke oplossing te vinden.
Dit doen we met een goed gesprek tijdens een, met name, hands on behandeling. Van masseren zijn wij dus niet vies! We gaan direct aan de slag met een persoonlijk behandelplan en behandelingen gericht op jou als mens met jouw klacht. Oefentherapie is ook mogelijk met onze personal trainers en/of onze fysiotherapeuten.

Onze fysiotherapeuten:

Marlies Ottevanger

Marlies is resultaat gericht en is vooral gespecialiseerd in het behandelen van ruiters en amazones. Daarnaast heeft zij jaren ervaring in het behandelen van mensen die al eerder bij verschillende fysiotherapeuten zijn geweest, maar geen oplossing gevonden hebben. Ze is geen fan van standaard protocollen en kijkt daardoor ook verder dan de klacht.

Flavio Andrade

Flavio is de aangewezen persoon voor het behandelen van kinderen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het behandelen van sportklachten, mensen met Parkinson en mensen met gewrichtsklachten.

Ilja de Kruyf

Ilja is gespecialiseerd in bewegingsklachten. Daarnaast heeft ze een expertise in het behandelen van mensen met long problematiek, denk hierbij aan onder andere COPD en/of COVID klachten. Ook is Ilya de aangewezen persoon voor het behandelen van mensen met dementie.

Had al jarenlang last van allerlei (stressgerelateerde) rugklachten. Met frequente rugmassages door fysiotherapeut Marlies Ottevanger is mijn situatie zeer sterk verbeterd! Een onderhoudsmassage op regelmatige basis is voor mij het geheim gebleken. House for Care is een heel prettige plek en over de ondernemende Marlies Ottevanger niets dan goeds! Met de andere behandelingen in House for Care heb ik geen ervaring. Marlies is zeer kundig, betrokken, empathisch. Erg aan te raden. Tevreden en trouwe klant.

House for care staat waar de naam voor staat. Ik kwam voor het eerst bij Marlies omdat ik last van littekenweefsel na een borst amputatie. Marlies is zeer kundig, voorzichtig, maar grondig te werk gegaan en heeft de klachten zo goed, als het kan na een operatie, kunnen verhelpen.
Maar van het een kwam het ander. Lpg behandeling voor buik en benen met zichtbaar resultaat en 2x in de week de Miha training zorgden ervoor dat mijn conditie sterk verbeterde. Nogmaals House for Care staat voor je klaar. Voor de innerlijke mens als voor het uiterlijke. Een compleet plaatje met fijne mensen die naar je luisteren en helpen waar mogelijk.

In 2018 ben ik in contact gekomen met Marlies. Ik had klachten van tintelde handen en een dood gevoel in mijn armen. Dit was tijdens mijn werk waardoor ik bepaalde werkzaamheden niet meer kon uitvoeren maar vooral in de nacht, waardoor ik ook geen goede nacht rust meer had met gevolg dat ik ook weer andere klachten kreeg. Marlies zei ik ga een Dry Needling behandeling bij je doen. Na die eerste behandeling wat best wel een beetje vervelend aan voelt, Werd ik de andere ochtend wakker en ik had die nacht geen tintelende handen en geen dood gevoel in mijn armen,ik had voor het eerst in eigenlijk jaren weer een hele nacht door geslapen. Na de behandelingen die daar op volgenden ging het goed op mijn werk. Nu doe ik af en toe een onderhoud behandeling en dat werkt super. Ook kom ik bij Flavio Andrade eens in de zoveel weken voor mijn rug. Door deze twee mensen kan ik mijn werk en de dingen doen en blijven doen die ik graag doe.

Al een geruime tijd kampte ik met vervelende overgangsklachten.

Wat ben ik blij dat ik House For Care heb ontdekt, het is een fijne plek met vriendelijke en deskundige specialisten met een grote diversiteit aan behandelingen, waaronder het detox voetenbad waar ik heerlijk van genoten heb.

Zelf had ik het idee dat mijn lichaam niet meer wilde. Mijn benen deden in de avond zo een pijn en voelde aan als betonpalen. Marlies was mijn reddende engel. De problemen zaten in mijn rug wat uitstraalde naar mijn benen. Daar kwam bij, door wat graaf werk, dat er ook wat psychische dingen waren waar aan gewerkt kon worden. Ze heeft ons heel fijn aan een coach geholpen. Met wat masseren, dry needling en cuppen kan ik zeggen dat ik me bijna weer helemaal jong voel. Er hangt daar een gezellige sfeer, je wordt er gastvrij ontvangen, ze kijken iets verder dan alleen het probleem waar je mee komt. Het is daar breed opgezet, met veel facetten die goed voor je lichaam en geest zijn.

Contact

Flavio Andrade
flavio@houseforcare.nl

Marlies Ottevanger
06 22114500
marlies@houseforcare.nl
www.fysiotherapieottevanger.nl

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Uw lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals u gewend bent. Misschien kan fysiotherapie helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat u optimaal kunt (blijven) bewegen.

Bij House for Care fysieke behandelingen in combinatie met liefdevolle, holistische facetten. Wij kijken naar uw lichaam als één geheel en geven adviezen vanuit medisch en holistisch oogpunt. Onze experts fysiotherapeuten Marlies en Flavio helpen u graag verder.

Maak een afspraak