fbpx
 

Behandelingen vanuit wetenschappelijk én holistisch oogpunt.

Welke behandeling past bij jou?

Vul het onderstaande formulier in en kom erachter welke behandeling het beste bij je past!

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Vaak krijgen wij te horen dat de meeste fysiotherapeuten over het algemeen niet effectief zijn. Wekelijks een behandeling en het uitvoeren van oefeningen zorgt helaas niet altijd voor het gewenste resultaat. Bij House of Care (fysiotherapie Capelle aan den IJssel) garanderen we dat we ons best zullen doen een daadwerkelijke oplossing te vinden en gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. Het bestrijden van symptomen is namelijk maar een tijdelijke oplossing. De symptomen zullen terugkomen als de oorzaak niet achterhaald en bestreden wordt. Met ons team aan specialisten hebben we een hoop kennis en kunde in huis!

Fysiotherapie & oefentherapie

Wij voeren graag een goed gesprek tijdens een, met name, hands on behandeling. Van masseren zijn wij dus niet vies! We starten ook gelijk met behandelen. We gaan snel aan de slag met een persoonlijk behandelplan, gericht op u als mens, met uw klacht. Een andere mogelijkheid is oefentherapie, met onze personal trainers en/of onze fysiotherapeuten.

Ondersteuning bij de behandelingen

Wij hebben ook mechanische ondersteuning en maken van een aantal apparaten exclusief gebruik.

Wij maken sinds 2016 gebruik van de High Power Laser. Lasertherapie is pijnloos én de perfecte oplossing om mens en dier met pijnklachten, ontstekingen of infecties sneller en effectiever te behandelen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat 95% van de gevallen binnen enkele minuten na behandeling volledig pijnvrij is. Bij ons in de praktijk zetten we de laser met name in voor en bij:

 • Beschadigde of ontstoken pezen en gewrichten
 • Slijmbeursontsteking en artrose
 • Kraakbeenschade, verstuikingen en verrekkingen
 • Carpaal Tunnel Syndroom en RSI
 • Rugpijn, hernia, nekklachten en whiplash
 • Spanningshoofdpijn, migraine en kaakklachten
 • Tennisarm en golferselleboog
 • Hielspoor en Runners knee
 • Wond- en littekenbehandeling

Onze fysiotherapeuten:

Marlies_Ottevanger

Marlies Ottevanger

Marlies is resultaatgericht en gespecialiseerd in het behandelen van ruiters en amazones. Daarnaast heeft zij jaren ervaring in het behandelen van mensen die al eerder bij verschillende fysiotherapeuten zijn geweest, maar geen oplossing gevonden hebben. Ze werkt niet met standaard protocollen en kijkt daardoor ook verder dan de klacht.

Met verschillende specialisaties en een bult werkervaring op zak heeft Marlies de nodige kennis en ervaring voor het benaderen en aanpakken van klachten en ongemakken. Met dry needling heeft Marlies uitzonderlijke resultaten bereikt bij zowel spieren, pezen als littekens. Haar cliënten komen dan ook speciaal voor deze techniek naar haar toe. Klachten komen vaker ergens vandaan waar u het niet verwacht!

Onze fysiotherapeut Sven

Sven van Mullem

Maak kennis met Sven van Mullem, een bekwaam assistent-fysiotherapeut bij House for Care die uw gezondheid naar een hoger niveau tilt. Met een uitgebreide achtergrond in diverse fysiotherapeutische behandelingen, van basiszorg tot gespecialiseerde interventies zoals medische trainingstherapie, sportmassages, lasertherapie en zuurstofbehandelingen, is Sven toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan al onze patiënten. Vertrouw op zijn deskundige benadering en bevlogenheid voor het verbeteren van uw welzijn bij House for Care. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van Sven’s professionele zorg.

 • Fysiotherapie 30 minuten
 • Fysiotherapie 60 minuten
 • € 55,-
 • € 98,-

Had al jarenlang last van allerlei (stressgerelateerde) rugklachten. Met frequente rugmassages door fysiotherapeut Marlies Ottevanger is mijn situatie zeer sterk verbeterd! Een onderhoudsmassage op regelmatige basis is voor mij het geheim gebleken. House for Care is een heel prettige plek en over de ondernemende Marlies Ottevanger niets dan goeds! Met de andere behandelingen in House for Care heb ik geen ervaring. Marlies is zeer kundig, betrokken, empathisch. Erg aan te raden. Tevreden en trouwe klant.

House for care staat waar de naam voor staat. Ik kwam voor het eerst bij Marlies omdat ik last van littekenweefsel na een borst amputatie. Marlies is zeer kundig, voorzichtig, maar grondig te werk gegaan en heeft de klachten zo goed, als het kan na een operatie, kunnen verhelpen.
Maar van het een kwam het ander. Lpg behandeling voor buik en benen met zichtbaar resultaat en 2x in de week de Miha training zorgden ervoor dat mijn conditie sterk verbeterde. Nogmaals House for Care staat voor je klaar. Voor de innerlijke mens als voor het uiterlijke. Een compleet plaatje met fijne mensen die naar je luisteren en helpen waar mogelijk.

In 2018 ben ik in contact gekomen met Marlies. Ik had klachten van tintelde handen en een dood gevoel in mijn armen. Dit was tijdens mijn werk waardoor ik bepaalde werkzaamheden niet meer kon uitvoeren maar vooral in de nacht, waardoor ik ook geen goede nacht rust meer had met gevolg dat ik ook weer andere klachten kreeg. Marlies zei ik ga een Dry Needling behandeling bij je doen. Na die eerste behandeling wat best wel een beetje vervelend aan voelt, Werd ik de andere ochtend wakker en ik had die nacht geen tintelende handen en geen dood gevoel in mijn armen,ik had voor het eerst in eigenlijk jaren weer een hele nacht door geslapen. Na de behandelingen die daar op volgenden ging het goed op mijn werk. Nu doe ik af en toe een onderhoud behandeling en dat werkt super. Ook kom ik bij Flavio Andrade eens in de zoveel weken voor mijn rug. Door deze twee mensen kan ik mijn werk en de dingen doen en blijven doen die ik graag doe.

Al een geruime tijd kampte ik met vervelende overgangsklachten.

Wat ben ik blij dat ik House For Care heb ontdekt, het is een fijne plek met vriendelijke en deskundige specialisten met een grote diversiteit aan behandelingen, waaronder het detox voetenbad waar ik heerlijk van genoten heb.

Zelf had ik het idee dat mijn lichaam niet meer wilde. Mijn benen deden in de avond zo een pijn en voelde aan als betonpalen. Marlies was mijn reddende engel. De problemen zaten in mijn rug wat uitstraalde naar mijn benen. Daar kwam bij, door wat graaf werk, dat er ook wat psychische dingen waren waar aan gewerkt kon worden. Ze heeft ons heel fijn aan een coach geholpen. Met wat masseren, dry needling en cuppen kan ik zeggen dat ik me bijna weer helemaal jong voel. Er hangt daar een gezellige sfeer, je wordt er gastvrij ontvangen, ze kijken iets verder dan alleen het probleem waar je mee komt. Het is daar breed opgezet, met veel facetten die goed voor je lichaam en geest zijn.

Contact

Sven van Mullem
info@houseforcare.nl

Marlies Ottevanger
+31 6 22114500
marlies@houseforcare.nl
www.fysiotherapieottevanger.nl

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Uw lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals u gewend bent. Misschien kan fysiotherapie helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat u optimaal kunt (blijven) bewegen.

Bij House for Care fysieke behandelingen in combinatie met liefdevolle, holistische facetten. Wij kijken naar uw lichaam als één geheel en geven adviezen vanuit medisch en holistisch oogpunt. Onze experts fysiotherapeuten Marlies en Flavio helpen u graag verder.

Maak een afspraak