fbpx

Help uw lichaam
Ontgiften Ontspannen Herstellen

Maak een afspraak

Ontgiften, detoxen, doet u wanneer u fysieke en/of geestelijke klachten hebt waar u graag van af wilt. Met dit proces schoont u op celniveau de boel op, waardoor de klachten verminderen of verdwijnen. Ook kunt u detoxen om uzelf even een ‘opfrisbeurt’ te geven en te ontdoen van alle gifstoffen waar we dagelijks mee te maken hebben, door onze voeding en onze omgeving. Door de afvalstoffen af te scheiden kunt u voedingsstoffen weer beter opnemen en daarnaast voelt u uzelf fijner en fitter. Ook een detox voetenbad is hiervoor een goede behandeling.

Wat is een voeten detox?

De Bio Cleanse Unit die wij in het voetbad gebruiken is een therapeutisch hulpmiddel. Wij gebruiken deze voor revitalisatie en welzijn. Ziekten kunnen wij met deze behandelmethode dus niet genezen. Bij ons dient deze voeten detox ter ondersteuning en onze cliënten zijn er positief over. Zij voelen zich beter en prettiger na een sessie. Ze zijn minder vermoeid, hebben minder last van pijn, een betere stoelgang en een betere afvoer van vochtproblematiek. Dit zijn persoonlijke ervaringen. Maar wat is een voeten detox nu precies?

Verschillende situaties in ons leven hebben verschillende effecten op ons lichaam. Er worden sporen achter gelaten zoals giffen, bacteriën, parasieten, schimmels, vervuilde stoffen, etc. Deze sporen verstoppen de celmembranen van ons lichaam en kunnen leiden tot allerlei ziekten en aandoeningen, van griep tot kanker en genetische ziekten.

De Bio Cleanse apparatuur vergroot het elektrische veld van het lichaam, waardoor de celfunctie verbeterd. Zo ontstaat er in de cel meer energie om voedingsstoffen op te nemen en om afval- en gifstoffen af te scheiden. Het lichaam kan de afvalstoffen beter verwerken en hiermee worden de lever, de nieren en de overige organen (en de lichamelijke systemen) ontlast.

Het energieniveau van het lichaam geeft de mate van gezondheid weer. Sommige voedingstoffen worden vanzelf door het lichaam gevoerd, maar om afvalstoffen af te kunnen voeren, heeft het lichaam energie nodig. Ons apparaat combineert het water in het voetbad met het water in het lichaam zodat een gecompliceerd ionisatieproces geactiveerd wordt. Het lichaam wordt ‘opgeladen’ en de energiekern gestimuleerd. Door het elektrolyse proces worden de watermoleculen in kleine elementen opgedeeld. Waterstof en zuurstof. Hierdoor ontstaat ene negatief ion en deze kunnen vrije radicalen bestrijden.

Bekijk nu wat een Detox voetenbad is!

30 minuten ontspannen

Kalmeert uw lichaam

Verhoogt het zuurstofgehalte in uw bloed

Geeft een boost aan uw energieniveau

Ontgiften voetenbad

Tijdens het voetbad met de Bio-Cleanse unit kan er verkleuring van het water optreden. Dit gaat vaak in een proces. Dit komt door de reactie van de afgescheiden afvalstoffen van het lichaam, de waterdeeltjes, het zout, metalen en de zuurgraad van de cliënt. De kleur veranderd overeenkomstig met de giftige en chemische componenten van het water en de lucht in de omgeving. De cliënt bepaalt echter de uiteindelijke kleur en de samenstelling van het water na de behandeling.

De kleuren en deeltjes die kunnen optreden zijn; geel/groen, oranje, bruin, zwart, donkergroen, wit schuim, wit, zwarte vlokken, roden vlokken en blauwe vlokken. Deze kleuren en deeltjes staan voor een lichaamsdeel of stof.

Wat is een detox behandeling?

Door het afbraakproces van gifstoffen, komen de afvalstoffen in ons bloed terecht. Dit kan tijdelijk een verergering van de klachten geven. Denk hierbij aan hoofdpijn, vermoeidheid, diarree en/of temperatuursverhoging. Drink voldoende water, neem rusttijd, ga op tijd naar bed en zorg voor een gezond eetpatroon. De eerste 48 uur na de behandeling worden afvalstoffen gevoerd via de darmen, urine, adem en huid.

De behandeling zet processen in het lichaam in werking en deze werken na de sessie door. Daarom is het, net als na iedere andere behandeling, belangrijk dat u veel water drinkt. De celwanden zijn schoongemaakt en het reinigingsproces kan nu verder werken. Ontlasting kan hierbij verkleuren.

Wij raden aan om bij klachten om de 2-3 dagen een detox voetenbad te nemen. Dit doet u gedurende 2-3 weken. Daarna kunt u naar wens ‘onderhoud’ blijven doen.

Wij hanteren bij ons, voor iedere therapie en behandelingen die we aanbieden, de volgende uitleg; Een antibiotica kuur is niet voor niets een kuur. Ook met afvallen werkt het niet om een keer gezond te eten en te sporten, het heeft alleen en voldoende effect als u het opstart en daarna consequent blijft doen.

  • Losse sessie
  • Duo sessie
  • 10+1 Rittenkaart (6 maanden geldig)
  • € 50,-
  • € 90,-
  • € 500,-

Een behandeling duurt 30 minuten, daarna kunt u uw voeten schoonmaken en scrubben en naar wens nog insmeren moet voetencrème. Al met al moet u erop rekenen dat u een uur binnen bent.

Kosten zijn €50 per persoon, €90,- voor 2 personen.

Als u aanvullend verzekerd bent, kan het zijn dat u de behandelingen kunt declareren. We kunnen u hier meer informatie over geven.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons via info@houseforcare.nl of bellen naar 010-2299168.

Detox voetenbad