fbpx
 

Detox Voetenbad

Ontgiften, of detoxen, doe je wanneer je fysieke en/of geestelijke klachten hebt waar je graag vanaf wilt. Met dit proces reinig je op celniveau, waardoor de klachten verminderen of verdwijnen. Ook kun je detoxen om jezelf een ‘opfrisbeurt’ te geven en alle dagelijkse gifstoffen kwijt te raken, afkomstig van voeding en omgeving. Door afvalstoffen te verwijderen, neem je voedingsstoffen beter op en voel je je fijner en fitter. Een detox voetenbad is hiervoor ook een goede behandeling.

Wat is een Detox Voetenbad?

De Bio Cleanse Unit in ons voetbad revitaliseert en verbetert het welzijn. Hoewel het geen ziekten geneest, ondersteunt het onze cliënten wel. Ze voelen zich beter na een sessie: minder vermoeid, minder pijn, een betere stoelgang en vochtproblemen verminderen. Maar wat is een voetdetox eigenlijk?

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, bacteriën en andere vervuilende stoffen die cellen verstoppen en ziekten veroorzaken. De Bio Cleanse apparatuur vergroot het elektrische veld van het lichaam, waardoor de celactiviteit verbetert en het lichaam afvalstoffen beter kan verwerken. Dit helpt de lever, nieren en andere organen te ontlasten.

Het energieniveau van ons lichaam is een indicator voor onze gezondheid. Ons apparaat activeert een ionisatie proces door water in het voetbad te combineren met het lichaamswater. Hierdoor worden watermoleculen opgedeeld en ontstaan negatieve ionen die vrije radicalen bestrijden.

30 minuten ontspannen

Kalmeert uw lichaam

Verhoogt het zuurstofgehalte in uw bloed

Geeft een boost aan uw energieniveau

Ontgiften voetenbad

Tijdens het voetbad met de Bio-Cleanse unit kan er verkleuring van het water optreden. Dit gaat vaak in een proces. Dit komt door de reactie van de afgescheiden afvalstoffen van het lichaam, de waterdeeltjes, het zout, metalen en de zuurgraad van de cliënt. De kleur veranderd overeenkomstig met de giftige en chemische componenten van het water en de lucht in de omgeving. De cliënt bepaalt echter de uiteindelijke kleur en de samenstelling van het water na de behandeling.

De kleuren en deeltjes die kunnen optreden zijn; geel/groen, oranje, bruin, zwart, donkergroen, wit schuim, wit, zwarte vlokken, roden vlokken en blauwe vlokken. Deze kleuren en deeltjes staan voor een lichaamsdeel of stof.

Wat is een detox behandeling?

Door het afbraakproces van gifstoffen, komen de afvalstoffen in ons bloed terecht. Dit kan tijdelijk een verergering van de klachten geven. Denk hierbij aan hoofdpijn, vermoeidheid, diarree en/of temperatuursverhoging. Drink voldoende water, neem rusttijd, ga op tijd naar bed en zorg voor een gezond eetpatroon. De eerste 48 uur na de behandeling worden afvalstoffen gevoerd via de darmen, urine, adem en huid.

De behandeling zet processen in het lichaam in werking en deze werken na de sessie door. Daarom is het, net als na iedere andere behandeling, belangrijk dat u veel water drinkt. De celwanden zijn schoongemaakt en het reinigingsproces kan nu verder werken. Ontlasting kan hierbij verkleuren.

Wij raden aan om bij klachten om de 2-3 dagen een detox voetenbad te nemen. Dit doet u gedurende 2-3 weken. Daarna kunt u naar wens ‘onderhoud’ blijven doen.

Wij hanteren bij ons, voor iedere therapie en behandelingen die we aanbieden, de volgende uitleg; Een antibiotica kuur is niet voor niets een kuur. Ook met afvallen werkt het niet om een keer gezond te eten en te sporten, het heeft alleen en voldoende effect als u het opstart en daarna consequent blijft doen.

  • Losse sessie
  • Duo sessie
  • 10+1 Rittenkaart (6 maanden geldig)
  • € 50,-
  • € 90,-
  • € 500,-

Een behandeling duurt 30 minuten, daarna kunt u uw voeten schoonmaken en scrubben en naar wens nog insmeren moet voetencrème. Al met al moet u erop rekenen dat u een uur binnen bent.

Kosten zijn €50 per persoon, €90,- voor 2 personen.

Als u aanvullend verzekerd bent, kan het zijn dat u de behandelingen kunt declareren. We kunnen u hier meer informatie over geven.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons via info@houseforcare.nl of bellen naar 010-2299168.