fbpx
 

Ons Team

Marlies_Ottevanger

Marlies Ottevanger, oprichter van House for Care en Fysiotherapie Ottevanger, begon haar carrière als fysiotherapeut. Door haar brede interesses en voortdurende zelfontwikkeling heeft ze een uitgebreide ‘gereedschapskist’ opgebouwd. Haar droom was een plek te creëren waar mensen met verschillende klachten specialistische hulp kunnen vinden, indien nodig van meerdere professionals. Nu, dertien jaar na haar afstuderen, is die droom werkelijkheid geworden met House for Care. Lees meer over Marlies.

Behandelaar foto Nabila

Maak kennis met Nabila Qureshi, onze ervaren schoonheidsspecialiste en huidexpert bij House for Care. Bij Nabila kunt u genieten van diverse behandelingen, waaronder beautybehandelingen en LPG-therapieën. Laat uzelf verwennen en stap binnen in een wereld van ontspanning en verjonging.

Onze fysiotherapeut Sven

We stellen graag Sven van Mullem aan u voor, onze getalenteerde assistent-fysiotherapeut bij House for Care. Met uitgebreide expertise in basisbehandelingen fysiotherapie, medische trainingen, sportmassages, lasertherapie en zuurstofbehandelingen, staat Sven klaar om u de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Vertrouw op zijn professionele aanpak en passie voor het bevorderen van uw welzijn bij House for Care.

Hetty Hollander Foto

Hetty is fysiotherapeut bij House for Care sinds november 2022. Met een achtergrond in een algemeen ziekenhuis en ervaring in diverse specialisaties, zoals neurologische en oncologische revalidatie en behandeling van chronische pijn. Haar interesse in alternatieve behandelmethoden en holistische benadering heeft geleid tot een brede aanpak waarbij het totale welzijn van de mens centraal staat. Hetty gelooft sterk in preventie en een gezonde levensstijl voor een positieve gezondheid.

Patricia

Patricia Seuntjes is bij House for Care actief als hormooncoach en voedingscoach. Daarnaast geeft ze ook advies met betrekking tot supplementen en geeft ze behandelingen met LPG.

House for Care Tineke

Met meer dan 25 jaar ervaring in massage, triggerpointbehandelingen, lymfetherapie, voetreflextherapie, Reiki en EMDR. Mijn passie ligt in het begrijpen van de connectie tussen lichaam en geest, waarbij ik geloof dat alles met elkaar verbonden is. Ik help cliënten om oorzaken en gevolgen te begrijpen, zowel fysiek als mentaal. Kom langs en ontdek zelf de helende kracht van lichaamsgerichte therapieën.

Lourenz Nienhuis

Als Integraal Therapeut gelooft Lourenz sterk in het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Zijn behandelingen combineren verschillende therapieën, zoals Cranio Sacraal Therapie en Viscerale Therapie, om onbalans op te sporen en te behandelen. Door zachte manuele technieken herstelt de doorstroming in het lichaam, waardoor het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd.

Alles wat u nodig heeft onder één dak

Samenwerken aan uw gezondheid

Korte lijnen en duidelijke communicatie