fbpx
 

Onze behandelingen

Onze uitgebreide behandelingen bieden oplossingen voor diverse behoeften, variërend van fysiotherapie en personal training tot schoonheidsbehandelingen en cryotherapie. Met een toegewijd team van professionals streven we ernaar om je de best mogelijke zorg te bieden, afgestemd op de individuele behoeften. Blader door ons uitgebreide aanbod aan behandelingen en ontdek hoe wij je kunnen helpen uw welzijnsdoelen te bereiken. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze specialisten, of boek eenvoudig zelf een afspraak online.

Fysiotherapie

Bij ons streven we naar echte oplossingen door de oorzaak van het probleem aan te pakken, niet alleen de symptomen te bestrijden. Met een team van gespecialiseerde therapeuten gaan we samen met jou op zoek naar de beste aanpak voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om hands-on behandelingen, oefentherapie of mechanische ondersteuning, wij bieden een persoonlijk behandelplan gericht op jou als individu.

Cryotherapie

Met Whole Body Cryotherapy (WBC) onderga je een kortstondige, intense blootstelling aan extreem lage temperaturen, met een scala aan positieve effecten op zowel lichaam als geest. Van het stimuleren van je stofwisseling tot het verminderen van pijnklachten en het verbeteren van je slaapkwaliteit, onze cryotherapie biedt een holistische benadering voor welzijn. Ontdek de verjongende kracht van onze Cryocabine en geef jezelf een boost van energie en welzijn.

EMS – BodyTec

Deze unieke weerstandstraining duurt slechts 20 minuten en wordt altijd begeleid door een gekwalificeerde trainer. Met Miha Bodytec wordt elke training afgestemd op jouw behoeften en niveau, waardoor je optimaal resultaat behaalt, of je nu zwaar en dynamisch of juist licht en statisch wilt trainen.

LPG – Endermologie

LPG behandelingen, dé oplossing voor cellulitis, littekens en een slappe huid! Met LPG endermologie, een intensieve massage met ons geavanceerde apparaat, worden blokkades in de huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel opgeheven. Deze behandelingen zijn vrijwel pijnloos en werken als een fitnesssessie voor je huid, waardoor het vetweefsel versoepelt en de huid steviger aanvoelt. Van cosmetische LPG voor rimpels en wallen tot figuurcorrectie en lipoedeem, ontdek de voordelen van onze LPG behandelingen voor zowel het lichaam als het gelaat.

Detox voetenbad

Ontgiften, een proces van vernieuwing en verlichting voor zowel lichaam als geest. Bij House for Care bieden we detoxbehandelingen aan om u te helpen bij het opruimen van fysieke en mentale klachten. Door de afvalstoffen af te scheiden, kunt u voedingsstoffen beter opnemen en voelt u zich fijner en fitter. Onze detox voetenbaden zijn een populaire keuze voor deze behandeling, waarbij de Bio Cleanse Unit wordt gebruikt om het lichaam te revitaliseren en te ondersteunen.

TruShape

Bereik je fitnessdoelen op een efficiënte en veelzijdige manier met ons uitgebreide programma dat verschillende behandelingen combineert. Met onze LPG-behandelingen, TruCryo en EMS-training bieden we een complete aanpak voor toning, versteviging, vetvermindering en spierversterking. Of je nu wilt werken aan cellulitis, vastzittende vetophopingen, huidverslapping of figuurcorrectie, onze behandelingen zijn ontworpen om resultaten te leveren.

Massage

Of je nu last hebt van fysieke klachten of gewoon behoefte hebt aan ontspanning, bij House for Care ben je aan het juiste adres voor een massage op maat. Onze ervaren therapeuten, Marlies, Hetty en Tineke, helpen je graag bij het verlichten van stijfheid, pijn, stress en bewegingsbeperkingen. We richten ons ook op triggerpoints, omdat we weten dat deze blokkades het lichaam flink kunnen belemmeren. Daarnaast bieden we Ayurvedische massage door Nabila, die gericht is op ontgiften, verjonging, ontspanning en preventie. Met heilzame kruidenolie brengen we balans op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak.