fbpx

Welkom bij House for Care

House for Care, dé plek waar zorg en welzijn samenkomen in Rotterdam – Capelle aan den IJssel. Ons multidisciplinaire team van professionals staat klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Bij House for Care geloven we in de kracht van een holistische benadering van gezondheid. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder fysiotherapie, EMS BodyTec, en complementaire zorg. Of je nu herstelt van een blessure, werkt aan je fitnessdoelen, of zoekt naar aanvullende therapieën voor een holistische benadering, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Afspraak maken
Over-ons

Onze fysiotherapeuten zijn experts in het behandelen van diverse klachten en het begeleiden van revalidatieprocessen. Met persoonlijke aandacht en maatwerkplannen zorgen ze ervoor dat jij de beste zorg krijgt die past bij jouw behoeften en doelen.

EMS BodyTec biedt een efficiënte en effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken, met behulp van geavanceerde technologie en persoonlijke begeleiding. Onze gekwalificeerde trainers helpen jou om het maximale uit elke sessie te halen, of je nu kracht wilt opbouwen, wilt afvallen of je algehele conditie wilt verbeteren.

In ons complementair zorgcentrum vind je een scala aan aanvullende therapieën en behandelingen, zoals massage, acupunctuur, en voedingsadvies. Onze ervaren therapeuten bieden persoonlijke aandacht en zorg om jou te helpen in balans te komen en te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Bij House for Care streven we naar gemak en toegankelijkheid, daarom bieden we ook online afspraken aan. Zo kun je eenvoudig jouw behandelingen plannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Bovendien beschikken we over een state-of-the-art apparatuur, perfect voor herstel en ontspanning na een intensieve trainingssessie.

Of je nu op zoek bent naar professionele zorg, preventieve behandelingen, of gewoon wilt werken aan je algehele welzijn, bij House for Care ben je aan het juiste adres. Ons toegewijde team staat klaar om jou te ondersteunen op jouw pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Well-being op maat

De beste specialisten

Volledig zorgaanbod

Samenwerken aan uw gezondheid

Huiselijk zorgcentrum