fbpx

TruCryo NL
Revolutonair Pijn vrije behandeling Multi inzetbaar Multifunctioneel

’s Werelds meest innovatieve
en veelzijdige cryo-apparaat

Introductie TruCryo NL

Wat is TruCryo?

Cryostimulatie, letterlijk ‘stimulatie met behulp van lage temperatuur’, is een krachtige modaliteit die gunstige fysiologische reacties in het lichaam stimuleert. TruCryo maakt gebruik van de koelkracht van kooldioxide (CO2) om op doelgerichte wijze te behandelen. Ons veelzijdige apparaat is geschikt voor een breed scala aan toepassingen binnen uw bedrijf.

Dankzij onze geavanceerde technologie kan een specifiek deel van de huid (bijvoorbeeld de buik, dij, schouder, enz.) binnen minder dan 30 seconden worden afgekoeld van ongeveer 35°C naar 4°C met behulp van een gerichte koude dampnevel. Deze temperatuurschok zorgt ervoor dat de bloedvaten in het onderliggende weefsel samentrekken (vasoconstrictie) als een beschermingsmechanisme om de kerntemperatuur van het lichaam te behouden.

Hoe werkt het?

Zodra de koude bron wordt verwijderd, verwarmt het lichaam het gebied snel door de bloedvaten verwijden tot ongeveer 4 keer hun oorspronkelijke diameter. Een stroom vers zuurstofrijk bloed verzadigt het weefsel en brengt hormonen, neurotransmitters en voedingsstoffen met zich mee. Tegelijkertijd worden ongewenste bijproducten en afvalstoffen verwijderd uit het behandelde gebied door het lymfestelsel.

Het effect is dat het behandelzone wordt verjongd en zijn optimale functies worden hersteld:

  • Spierweefsel wordt ontlast van ontstekingen en gevoed met alle goede eigenschappen en voedingsstoffen die ze nodig hebben om sneller te herstellen.
  • De ouder en/of dunner wordende huid is in staat de basale cellaag te herstellen om de toevoer van collageen, elastine en hydratatie te herstellen en zo een gladder en strakker uiterlijk te krijgen.
  • Vetweefsel wordt afgebroken en uit het lichaam verwijderd, terwijl ander omliggende weefsels niet worden beschadigd.

Kracht door kou

Multi disciplinair

Aanvullende zorg

Eenvoudig in gebruik

Behandelingen

Cryolipolyse

Psoriasis en eczeem

Pijnbestrijding

Cryo-Facials (frotox)

Cryo energy boost

Massages (ondersteuning van fysio)