fbpx

TruShape
breekt vetten af verstevigt uw huid vermindert cellulitis vermindert pijnklachten

Bereik je gezondheids-
en fysieke doelen
met TruShape. 

TruShape by House for Care

Bereik uw doelen met ons geavanceerde programma van 8 weken. We combineren de kracht van LPG, EMS en TruCryo om een complete body make-over te geven! Verlies hardnekkig vet, versterk en verstevig snel en efficiënt.

Dit programma van 8 weken combineert de kracht van LPG, EMS en Cryotherapie om de beste versie van uzelf te creëren! Van toning en verstrakking tot het verminderen van hardnekkig vet, deze geavanceerde behandeling heeft alles wat u nodig heeft om uw ultieme gezondheids- en fysieke doelen te bereiken. U wordt gedurende 8 weken twee keer per week behandeld, waarbij de toegepaste behandelingen LPG, EMS en Cryotherapie zijn.

TruShape

Bereik je fitnessdoelen op een efficiënte manier met een uitgebreid programma dat meerdere behandelingen in één combineert.

Toning | Versteviging | Vet vermindering | Versterk

  • Cellulite
  • Vastzittende vetophopingen
  • Huidverslapping
  • Volumeafname
  • Figuurcorrectie
  • Lipoedeem
  • Voor- en nabehandeling bij liposculptuur en liposuctie

Reserveer direct

Versteviging van de huid

Breekt hardnekkige vetten af

Verbetert de bloedcirculatie

Versterkt de spieren

LPG

De LPG-behandelingen zijn vrijwel pijnloze methodes die zowel de huid als het onderhuids bindweefsel behandeld. Hierdoor wordt zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. Deze vorm van masseren stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Lees hier meer over LPG.

TruCryo

Het TruCryo-apparaat veroorzaakt een thermische schok. De behandelingen worden aangedreven door cryolipolyse; een medische behandeling die wordt gebruikt om vetcellen te vernietigen door te bevriezen binnen een temperatuurbereik van +5 tot -4 ˚C. De koude behandeling veroorzaakt apoptose of celdood van onderhuids vetweefsel.

Cryolipolyse is het afbreken van vetcellen met behulp van koude temperaturen. In tegenstelling tot andere cellen zijn de vetcellen bijzonder gevoelig voor de effecten van kou. Terwijl de vetcellen bevriezen, blijven de huid en andere structuren gespaard van verwondingen. Cryolipolyse is een van de meest populaire niet-chirurgische vetreductiebehandelingen, met meer dan 450.000 uitgevoerde procedures wereldwijd.

De TruCryo-machine wordt vervolgens rechtstreeks over het gebied/de gebieden gespoten, waardoor het behandelingsgebied plaatselijk door een thermische schok wordt gekoeld. Dit wordt gevolgd door lymfatische massage om de afgebroken vetcellen en eventuele bijbehorende gifstoffen uit het lichaam te spoelen. De behandelingstijd is ongeveer 20-45 minuten, afhankelijk van het aantal behandelde gebieden

EMS-training

EMS-training maakt gebruik van een systeem door via elektroden signaaltjes naar je spieren en zenuwen te sturen. Dit creëert een lichaamseigen weerstand. Hierna werkt iedere beweging van het lichaam tegen deze weerstand in. Dit is een zeer intensieve full body workout. Nu alleen zonder de negatieve krachten die bij traditionele trainingsmethoden werken op de spieren, pezen en gewrichten. Dit wordt ook wel excentrisch trainen genoemd. Lees hier meer over EMS.

TruShape procedure

Tijdens de intake zal ons team van deskundigen met u samenwerken om een persoonlijk programma te ontwikkelen dat aan uw behoeften voldoet. We nemen je mee door elke stap van het proces, van A tot Z, en bieden ondersteuning gedurende het 8 weken durende traject om u te helpen het gewenste resultaat te bereiken. Na een grondige kennismaking kunnen we meteen met de behandelingen beginnen.

Weegmomenten

Voor en na-foto’s

Verbetert de bloedcirculatie

Tussentijdse metingen

16x LPG a 20 min

8x EMS a 20 min spieropbouw

8x EMS a 20 min afvoer

8x Cryotherapie behandelingen

Introductie

Van € 2135,- nu voor € 1290,-

De totale waarde van de behandelingen is € 2135,-, bestaande uit 40 verschillende behandelingen verdeeld over 8 weken. De mogelijkheid bestaat om een persoonlijke samenstelling te maken van het programma. Neem dan voor specifieke wensen contact op met HFC.

Schrijf vandaag nog in voor ons 8-weekse programma en zet de eerste stap naar het bereiken van uw ultieme fysieke doelen met TruShape by House for Care.