Miha bodytec / EMS training

 

Miha bodytec/ EMS training

Een training duurt 20 minuten en is altijd onder begeleiding van een gekwalificeerde trainster. Onze voorkeur gaat uit dat u altijd bij dezelfde trainster traint. Dit heeft een groot voordeel dat zij u, uw lichaam en uw belastbaarheid goed leert kennen. Daarnaast kunnen uw doelstellingen op deze manier zo efficiënt mogelijk behaald worden. Maar indien uw agenda leidend is kunt u op elk gewenst moment, 7 dagen per week, trainen.

Slechts 20 minuten

Snel resultaat

Makkelijk in te plannen

Totale lichaamstraining

Uitkomst voor mensen met rug/ en of bekkenklachten en mensen met lage fysieke belastbaarheid zoals bij kanker, hernia en artrose.

Prijzen gaan vanaf 32,25 per training

EMS training is weerstandstraining.

Ons lichaam stuurt zelf elke dag miljoenen elektrische signaaltjes via het zenuwstelsel naar de spieren. Deze signaaltjes zijn nodig om de staat van de spieren te bepalen, een spier aan te spannen, een beweging te maken, kortom eigenlijk alles wat je met je lichaam doet.

Miha Bodytec, ems training, maakt ook gebruik van dit systeem door via elektroden signaaltjes naar je spieren en zenuwen te sturen. Dit creëert een lichaamseigen weerstand. Hierna werkt iedere beweging van het lichaam tegen deze weerstand in. Dit is een zeer intensieve full body workout. Nu alleen zonder de negatieve krachten die bij traditionele trainingsmethoden werken op de spieren, pezen en gewrichten. Dit wordt ook wel excentrisch trainen genoemd.

Groot voordeel is dus dat we naar lengte trainen, want verkorten doen we al genoeg in het alledaagse, waardoor veel van onze fysieke klachten ontstaan.

Iedere training wordt met onze trainers van SD87 in samenspraak met de fysiotherapeuten afgestemd op de behoefte en het niveau van de klant; zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Zo kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien. EMS komt vanuit de fysiotherapie en leent zich daarom uitstekend als revalidatietraining. Wij zetten deze training dan ook in om medisch en functioneel te trainen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Ottevanger en Healthcare Balance of bij onze trainers van SD87 Personal Training.

EMS Training / Miha bodytec Prijs
Abonnement 6 maanden – 1x per week 129 euro per maand
Abonnement 6 maanden – 2x per week 247 euro per maand
Abonnement 1 jaar – 1x per week 119 euro per maand
Abonnement 1 jaar – 2x per week 225 euro per maand
10 rittenkaart 325 euro
5 rittenkaart 175 euro
Losse les 40 euro
Proefles 15 euro
Actie 3x 55 euro
EMS training via verzekering fysio
Losse training 45 euro
5 ritten 237,50 euro
10 ritten 400 euro
Personal Fit
Personal Training 65 euro
Strippenkaart 10x 585 euro
2Fit
Duo Training 75 euro per training, 37,50 euro per persoon
Strippenkaart 10x 675 euro
Together Fit Bootcamp
Bootcamp 10 euro per training