fbpx
 

Marlies Ottevanger

Toen ik afstudeerde als fysiotherapeut, kon ik nog geen idee hebben van waar mijn pad mij heen zou brengen. In dit proces heb ik mijzelf beter leren kennen, maar ook mijn behoeftes. Ik heb brede interesses en ik ben en blijf mezelf hierdoor ontwikkelen. Als gevolg hiervan is mijn ‘gereedschapskist’ inmiddels aardig gevuld. Tevens kreeg ik energie van samenwerking met mensen uit verschillende disciplines.

Zo ontstond er een droom om een plek te hebben waar mensen kunnen samenwerken. En hiermee een plek waar je met klachten gespecialiseerde hulp, maar indien nodig, door meerdere professionals, geholpen kan worden. Nu dertien jaar na het behalen van het papiertje wat aan de basis ligt van alles wie ik nu ben in het werkveld, is mijn wens in vervulling gegaan. House for Care is een feit!

Mijn praktijk, Fysiotherapie Ottevanger, is inwoner van dit huis.

Hier help ik mensen die door emotionele en/ of fysieke problemen last hebben van hun lijf. Met alle technische handelingen die ik mij vaardig heb gemaakt kan ik fysieke ongemakken behandelen. Dry needling, fascie technieken en massage zijn hierbij het meest ingezette gereedschap binnen mijn praktijk. Tevens behandel ik langdurige en pijnlijke plekken met mijn High Power Laser.

De nieuwste kennis en ontwikkeling binnen mijn vaardigheden, is het benaderen van klachten vanuit de organen. Het lijf kan hier erg door beperkt worden en vaak liggen emoties en trauma’s hier opgeslagen.

Naast humaan fysiotherapeut, coach, visceral manupulation therapist en lymfoedeem therapeut, ben ik ook dierfysiotherapeut. Mijn specialisatie en passie hier ligt bij de paarden, waarbij ik het te gek vind dat ik hierbij ook hun ruiter en dus de combinatie mag begeleiden.

Maar ook voor honden en koeien wordt mijn expertise en kunde ingeroepen, waar ik dan dankbaar en met veel plezier gehoor aan geef.

Contact

Marlies Ottevanger
06 22114500.
marlies@houseforcare.nl
www.fysiotherapieottevanger.nl