fbpx
 

Hetty Hollander

Hetty Hollander Foto

Ik ben Hetty Hollander en werk sinds november 2022 als fysiotherapeut met een holistische aanpak bij House for Care.

Na mijn opleiding fysiotherapie ben ik in 1983 gaan werken in een klein algemeen ziekenhuis waar ik werkzaam ben geweest op veel verschillende afdelingen.  Door deze ervaring heb ik me heel breed heb kunnen ontwikkelen.

In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar de multidisciplinaire poliklinische revalidatie. Daar ik me verder heb ontwikkeld op het gebied van neurogische en oncologische revalidatie en de behandeling van chronisch pijn.

Naast de fysiotherapie heb ik altijd interesse gehad in alternatieve behandelmethoden zoals voetreflexologie,  quantum touch, bioresonantie, de biologsiche natuurwetten van Dr Hamer. Daarnaast heb ik ook interesse in yoga en qigong. Dit alles heeft mij gebracht bij een bredere meer holistische aanpak waarbij het totale menszijn centraal staat.

Steeds meer word ik mij bewust van het belang van preventie en gezonde leefstijl om zo in plaats van klachten te behandelen te kunnen werken aan positieve gezondheid. House for Care is voor mij een hele mooie plek om dit verder te gaan uitdragen.

Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website:

www.holistic-upgrade.nl

Contact

Hetty Hollander
info@houseforcare.nl