fbpx
 

Patricia Seuntjes

Patricia

Ik ben Patricia Seuntjens, hormoon-brein-body coach.
Merk jij op dat je als moeder, vrouw, werkende dame, jonge meid, vaak niet lekker in je vel zit, vaak moe bent en overmatig stress ervaart? Sluipen de kilo’s er langzaam aan, maar heb je eigenlijk geen idee waardoor dat komt? Valt het je op dat je snaaitrek en zin in zoetigheid hebt? Dat je toch vaker
een kort lontje hebt en dat je humeur rondom je menstruatie cyclus hoge pieken, maar ook diepe dalen kent? Val je lastig in slaap, pieker je veel?

Heb je geen zin in seks, of wel ben je ’libidood’? Is de overgang al aanwezig en heb je last van de ongemakken die, naar zeggen, bij de overgang horen?

Grote kans dat je hormonaal en mentaal uit balans bent!

Zelf ben ik ook hormonaal en mentaal uit balans geweest. In 2013 had ik overmatig veel stress, waardoor ik zelfs in een burn-out kwam. De periodes rondom mijn menstruatie waren bijzonder heftig. Emoties vlogen alle kanten op, ik was in die periode echt een heks. Ik bleef in een negatieve spiraal hangen, totdat ik besloot hulp te zoeken en te gaan werken aan mezelf, want op deze manier verder gaan, levert me in de toekomst alleen maar hetzelfde op. En dat wilde ik niet!

Mijn missie is om samen met jou de oorzaak achter jouw klachten te achterhalen, waarna ik je ga begeleiden in jouw traject om weer hormonaal en mentaal in balans te komen. Dit doe ik vanuit een holistisch oogpunt. Ik start mijn trajecten met een uitgebreide intake, waarin ik vrijwel ieder traject
start met het inzetten van bloedtesten (vetzuren balans en/of EMB bloedtest (zie mijn website voor nadere uitleg) en een hormonale analyse.

Aan de hand van de uitslagen hiervan bied ik een traject op maat aan, bestaande uit coaching, voedingsplan en suppletie advies, mindset, bewegen, en de hormonen onder de loep en die in balans brengen.  Mijn passie is hetgeen waar ik dagelijks met onwijs veel positieve energie mee bezig ben, dat is het begeleiden en coachen van vrouwen zoals jij, die graag wat willen doen aan die onderliggende, vage klachten, waarvan je weet dat het anders kan. Ik gun het jou om weer lekker in je vel te zitten en die vage vervelende klachten gedag te zeggen.

Ik gun jou happy hormones, een happy brein en een happy body.

  • EMB Bloedtest
  • Vetzuren bloedtest
  • Los consult
  • € 195,–
  • € 119,–
  • € 80,–

CONTACT

Patricia Seuntjens
06 – 24 98 98 21
patricia@onlijncoaching.nl