fbpx
 

Sport en bewegen

 

Sport en bewegen

✔️ Mogelijkheid tot betaling vanuit uw aanvullende verzekering

✔️ Uw belastbaarheid staat centraal

Werken aan uw gezondheid doe je bij House for Care, hét gezondheidscentrum in Capelle aan den IJssel. Met verschillende specialisten werken we aan uw gezondheid en well-being. Wilt u fitter worden of ervaart u pijn, irritatie en bewegingsbeperking tijdens het trainen of in uw dagelijkse bewegingen? Samen met uw trainer stelt u een plan op om uw vitaliteit te verhogen. U pakt uw fysiek aan én hervindt uw energie.

Vraag een reservering aan!

Trainingen

Bij House for Care traint u kleinschalig en met persoonlijke aandacht. Uw lichaam beweegt niet hetzelfde als dat van uw buurvrouw dus hebben we graag alle focus op uw uitvoering van oefeningen en bewegingen.

 • Miha Bodytec/ EMS training; een 20 minuten durende onbelaste weerstandstraining. Voor mensen die laag belastbaar zijn en/of na een operatie of ziekte weer op moeten bouwen, voor mensen die in een korte tijd effectief willen trainen, maar ook zeer geschikt om naast uw sport of andere trainingen de puntjes op de i te zetten. Wat is uw doel?

Tijdens deze training draagt u een soort wetsuit waar in elektrodes zitten. Deze sturen signaaltjes en dat ervaart u doordat er weerstand op het lichaam wordt uitgevoerd. Heeft u na een operatie een zwakke spier(en)? Die kunnen we hier dus heel mooi weer mee op trainen, omdat we ook bepaalde groepen juist aan of uit kunnen zetten.

 • Oefentherapie (zie de pagina oefentherapie).
 • HITT Training; u traint 30 minuten op maximale kracht. Haal alles uit uzelf en ga voldaan weer naar huis. Zeer geschikt om in te zetten als u gewicht wil verliezen. Daarnaast is deze training zeer effectief om snel de conditie te verbeteren.
 • Personal Fit; training op maat voor u alleen. U traint een uur met Aladin. Vooraf stellen we samen vast welke doelen u heeft en wat ervoor nodig is om deze doelen te bereiken.
 • 2Fit; u traint met zijn tweeën. Omdat u dat gezelliger vindt of wellicht omdat dat jullie motivatie is om te gaan trainen. Deze trainingen worden ook ingezet als teambuilding activiteiten.
 • Small Group; er wordt met maximaal 4 personen getraind.
 • Kids training; kinderen tot 12 jaar trainen in groepsverband. Deze trainingen vinden alleen in het zomerseizoen plaats. De kids trainen met Aladin en werken aan hun conditie, motoriek en spierkracht. Daarnaast werken ze indirect ook aan hun weerbaarheid, doorzettingsvermogen en zelfverzekerdheid.

Had al jarenlang last van allerlei (stressgerelateerde) rugklachten. Met frequente rugmassages door fysiotherapeut Marlies Ottevanger is mijn situatie zeer sterk verbeterd! Een onderhoudsmassage op regelmatige basis is voor mij het geheim gebleken. House for Care is een heel prettige plek en over de ondernemende Marlies Ottevanger niets dan goeds! Met de andere behandelingen in House for Care heb ik geen ervaring. Marlies is zeer kundig, betrokken, empathisch. Erg aan te raden. Tevreden en trouwe klant.

House for care staat waar de naam voor staat. Ik kwam voor het eerst bij Marlies omdat ik last van littekenweefsel na een borst amputatie. Marlies is zeer kundig, voorzichtig, maar grondig te werk gegaan en heeft de klachten zo goed, als het kan na een operatie, kunnen verhelpen.
Maar van het een kwam het ander. Lpg behandeling voor buik en benen met zichtbaar resultaat en 2x in de week de Miha training zorgden ervoor dat mijn conditie sterk verbeterde. Nogmaals House for Care staat voor je klaar. Voor de innerlijke mens als voor het uiterlijke. Een compleet plaatje met fijne mensen die naar je luisteren en helpen waar mogelijk.

In 2018 ben ik in contact gekomen met Marlies. Ik had klachten van tintelde handen en een dood gevoel in mijn armen. Dit was tijdens mijn werk waardoor ik bepaalde werkzaamheden niet meer kon uitvoeren maar vooral in de nacht, waardoor ik ook geen goede nacht rust meer had met gevolg dat ik ook weer andere klachten kreeg. Marlies zei ik ga een Dry Needling behandeling bij je doen. Na die eerste behandeling wat best wel een beetje vervelend aan voelt, Werd ik de andere ochtend wakker en ik had die nacht geen tintelende handen en geen dood gevoel in mijn armen,ik had voor het eerst in eigenlijk jaren weer een hele nacht door geslapen. Na de behandelingen die daar op volgenden ging het goed op mijn werk. Nu doe ik af en toe een onderhoud behandeling en dat werkt super. Ook kom ik bij Flavio Andrade eens in de zoveel weken voor mijn rug. Door deze twee mensen kan ik mijn werk en de dingen doen en blijven doen die ik graag doe.

Al een geruime tijd kampte ik met vervelende overgangsklachten.

Wat ben ik blij dat ik House For Care heb ontdekt, het is een fijne plek met vriendelijke en deskundige specialisten met een grote diversiteit aan behandelingen, waaronder het detox voetenbad waar ik heerlijk van genoten heb.

Zelf had ik het idee dat mijn lichaam niet meer wilde. Mijn benen deden in de avond zo een pijn en voelde aan als betonpalen. Marlies was mijn reddende engel. De problemen zaten in mijn rug wat uitstraalde naar mijn benen. Daar kwam bij, door wat graaf werk, dat er ook wat psychische dingen waren waar aan gewerkt kon worden. Ze heeft ons heel fijn aan een coach geholpen. Met wat masseren, dry needling en cuppen kan ik zeggen dat ik me bijna weer helemaal jong voel. Er hangt daar een gezellige sfeer, je wordt er gastvrij ontvangen, ze kijken iets verder dan alleen het probleem waar je mee komt. Het is daar breed opgezet, met veel facetten die goed voor je lichaam en geest zijn.

Trainen voor bedrijven

Uiteraard kunnen wij ook voor uw bedrijf het één en ander verzorgen. Niemand zit te wachten op zieke of niet volledig belastbare werknemers. Wij zetten daarom in op preventieve zorg. Iedereen wordt een keer ziek, maar je kunt een hoop voor zijn. Dus een basis conditie en basis gezondheid en daarmee belastbaarheid, is waar wij graag bij ondersteunen.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Marlies. Zij is te bereiken via sport@houseforcare.nl of  010-2299168.

 • Losse sessie
 • 10-rittenkaart (6 maanden geldig)
 • 5-rittenkaart (3 maanden geldig)
 • Pakket op maat
 • € 50,-
 • € 450,-
 • € 245,-

 • Prijs in overleg

Heb je een specifieke klacht?

Loop je op dit moment met een specifieke klacht en ben je benieuwd of Cryotherapie kan helpen? Vul onderstaand onze scan in en we nemen contact op voor een passend advies!

✔️ Advies op maat
✔️ Bewezen tegen slaapproblemen, stress, vermoeidheid, veroudering en veel meer.
✔️ House for Care heeft jarenlang ervaring

Gezondheid scan